Hubo is een 100% Belgische organisatie met meer dan 144 winkels verspreid over heel het land. Hubo bekleedt een stevige plaats in de doe-het-zelf sector en is door de jaren heen een begrip geworden. Dit succes is te danken aan onze innoverende aanpak en onze pioniersrol.

Hubo richt zich op de doe-het-zelf markt met een uitgebreid en hoog kwalitatief assortiment merkproducten. Ons winkelaanbod telt immers zo’n 25.000 doe-het-zelf artikelen en aanverwante voor in en rond het huis. Onze doe-het-zelf zaken hebben een oppervlakte van 1.000 tot meer dan 3.000m².

Hubo heeft een gevarieerd publiek van particuliere doe-het-zelvers, waarin zowel de occasionele hobbyist met zijn kleine vraag als de ambitieuze en gedreven doe-het-zelver terug te vinden zijn.

Onze klanten genieten van onze frequente folderaanbiedingen en kunnen met hun Bonus Kaart bovendien nog gebruik maken van tal van andere voordelen.

De bereikbaarheid is ideaal: Hubo's liggen buiten het centrum, langs belangrijke invalswegen en hebben een grote parking. Dit, plus het ruime assortiment, de prima prijs/kwaliteitverhouding en de overzichtelijke winkelinrichting maken van Hubo een uitverkoren trekpleister voor de doe-het-zelver.

Teamleader AP/AR

Hubo is de grootste speler op de Belgische DIY markt. Met meer dan 150 winkels verspreid over heel het land, is Hubo een begrip geworden in de doe-het-zelf sector. Naast de reguliere verkoop via onze winkels, is ook onze e-commerce booming business! In het hoofdkantoor te Wommelgem werken 250 medewerkers met veel plezier en passie aan de toekomst van Hubo. Ter uitbreiding van de afdeling Finance zijn we op zoek naar een Teamleader AP/AR.

Jouw functie

Je stuurt een team aan van een 9-tal personen met aandacht voor optimalisatie en efficiëntie en je draagt daarbij de eindverantwoordelijkheid voor het verwerken en inboeken van de inkomende facturen en bankverrichtingen, de controle en verwerking van de kassagegevens van de winkels, de opmaak en verwerking van de verkoopfacturen in de boekhouding.

Daarnaast speel je een sleutelrol in het debiteurenbeheer. Je evalueert kredietlimieten, beoordeelt de kredietwaardigheid, bewaakt de aging-list, ondersteunt de credit-collection en stelt analyses en rapporteringen op. Ook sta je in voor het organiseren van de leveranciersbetalingen, het voorbereiden en uitvoeren van betalingen via ISABEL, de coördinatie van de maandelijkse opmaak van de BTW-aangiften en de intracommunautaire opgaven.

Je komt dagelijks in contact met onze winkels (Frans- en Nederlandstalig) en andere interne afdelingen en neemt deel aan diverse ad-hoc projecten. Je rapporteert aan de Accounting Manager

Profiel

  • Je beschikt over een Bachelor in accountancy en/of beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring op een leveranciersboekhouding bij voorkeur in een grote KMO
  • Natuurlijk ben je op de hoogte van de courante BTW wetgeving.
  • Je hebt reeds gewerkt met SAP of met andere ERP systemen, SDP en het Office pakket met name Excel heeft geen geheimen voor jou.
  • Je bent empathisch, enthousiast, dynamisch, een echte teamplayer en beschikt over uitstekende people-management skills.
  • Nauwkeurigheid en stiptheid zijn je 2e natuur en je durft zaken kritisch te bekijken te optimaliseren en in vraag te stellen
  • Je spreekt en schrijft perfect Nederlands en beschikt over een zeer goede kennis van het Frans, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je bent op korte termijn beschikbaar.

Aanbod

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende functie bij de grootste DIY organisatie in België. We zijn een Belgische-, financieel gezonde organisatie in volle expansie met een no-nonsense cultuur waar teamwerk, persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan.

Naast een marktconform salaris bieden wij je een mooi pakket extralegale voordelen aan. Natuurlijk is er een op maat gemaakt opleidingstraject voorzien.

Interesse?

Solliciteer door je CV met liefst een korte motivatie te versturen.

Your application will be evaluated by the HR department of Hubo itself. For any additional feedback regarding your application, we kindly refer you to the Hubo HR department.

Ooooopppsss....

The company you're looking for no longer works with CVWarehouse.
But we have lots of other exciting companies available for you!

Ooooopppsss....

The job you're looking for is no longer online.
But we have lots of other exciting vacancies available for you!