Deskundige Aankoop

Wie wordt je werkgever?

Zorg Leuven ambieert een kwaliteitsvolle en betaalbare zorg voor iedere Leuvenaar, zowel binnen ouderenzorg, kinderopvang als de thuiszorg.

Om een goede dienstverlening te garanderen naar onze 3 zorgpijlers zoeken we een deskundige ter versterking van het aankoopteam.

Wat houdt je functie in?

Als deskundige Aankoop voer je opdrachten zowel voor werken, leveringen als voor diensten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor interne klanten. Je staat in voor het volledige projectbeheer van aankoopdossiers volgens de interne procedures, zorgt dat deze voldoen aan de wettelijke voorwaarden en communiceert vlot naar alle betrokkenen.

Daarnaast hebben we als Zorg Leuven ingetekend op de Green deal (https://www.lne.be/green-deals) circulaire economie en verbinden we ons zo om duurzaamheidsprincipes toe te passen in aanbestedingstrajecten.

Je maakt deel uit van een aankoopteam bestaande uit deskundige aankopers, een expert aankoper en collega’s die administratieve ondersteuning bieden. Je rapporteert aan de coördinator Aankoop en Logistiek.

Bekijk de functiekaart in de informatiebrochure voor een uitgebreide omschrijving van de functie: zie bijlage 1

Welk profiel zoeken we?

Je weet een realistisch actieplan op te stellen en bent nauwgezet in de opvolging. Heb je reeds een inzicht in of kennis van overheidsopdrachten, dan is dit zeker een pluspunt. Maar bovenal heb je interesse in het opvolging van de relevante wetgeving, waarin we opleiding voorzien.

Aanwervingsvoorwaarden:

 • Je beschikt over een bachelor-of graduaatdiploma of daarmee gelijkgesteld. Beschik je niet over dergelijk diploma maar heb je 3 jaar relevante ervaring als medewerker van een aankoopdienst of in een daarbij aansluitende financieel-economische functie.
 • Je beschikt over een rijbewijs B, dat je bij indiensttreding kan voorleggen.

Ben je een laatstejaarsstudent of heb je een buitenlands diploma? zie bijlage 2 (van de informatiebrochure)

Aanwervingsvoorwaarden:

 • Je beschikt over een bachelor-of graduaatdiploma of daarmee gelijkgesteld. Beschik je niet over dergelijk diploma maar heb je 3 jaar relevante ervaring als medewerker van een aankoopdienst of in een daarbij aansluitende financieel-economische functie.
 • Je beschikt over een rijbewijs B, dat je bij indiensttreding kan voorleggen.

Wat bieden we je aan?

Loon, statuut en aanvullende voordelen:

 • Statutaire aanstelling met een inlooptijd van 6 maanden. Deeltijdse tewerkstelling kan besproken worden.
 • Standplaats: Facilitaire Diensten, Geldenaaksebaan 430 in Heverlee.
 • Als je slaagt voor de selectieproef word je opgenomen in een wervingsreserve voor 3 jaar, mogelijks verlengbaar. Bij een nieuwe vacature contacteren we de kandidaten op deze lijst in volgorde van hun behaalde resultaat.
 • Je startloon is afhankelijk van je anciënniteit. Geldelijke anciënniteit opgebouwd in de publieke sector neem je onbeperkt mee, voor deze functie is er geen beperking van overname van relevante privéanciënniteit omdat commercieel medewerker een knelpuntberoep is (lijst VDAB 2018). De functie is ingeschaald op niveau B1-B3:
  • Loon van minimum € +/- 2460,78 bruto per maand o.b.v. 0 jaar anciënniteit.
  • Loon van minimum € +/- 2816,39 bruto per maand o.b.v. 10 jaar anciënniteit

Hoe solliciteren?

Solliciteren kan je tot en met 27 maart 2019. Je doet dit online via https://www.zorgleuven.be/vacatures

Laad volgende documenten op bij je sollicitatie:

 • Nederlandstalige motivatiebrief (Tip: licht de eventueel gevraagde kennis en/of ervaring uitgebreid toe)
 • Uitgebreid en overzichtelijk Nederlandstalig CV
 • Kopie van het vereiste diploma (indien je niet aan de diplomavereisten maar wel aan de ervaringsvereisten voldoet, kopie van hoogstbehaalde diploma toevoegen). (zie pg.1 onder ‘Welk profiel zoeken we’)

Meer informatie over de jobinhoud, de selectieprocedure en de verloning vind je in de infobrochure: Brochure deskundige aankoop

Ooooopppsss....

Het bedrijf dat u zoekt, werkt niet langer met CVWarehouse.
Maar we hebben een hele hoop vacatures bij andere interessante bedrijven voor u!

Ooooopppsss....

De vacature die je zoekt is niet langer beschikbaar.
Maar we hebben vele andere interessante vacatures voor u!