Intrum NV is de Belgische entiteit binnen Europa’s grootste aanbieder van Credit Management Services (CMS) en financial customer care.

Dankzij een totaalpakket van state-of-the art diensten in elk stadium van het credit management proces dragen wij vanuit onze kantoren te Gent zorg voor de cash-flow en de winstgevendheid van onze opdrachtgevers.

Beluiser onze CEO en ontdek zo waar Intrum voor staat!

https://www.youtube.com/watch?v=JghNFpBQUTk

Wij zijn immers steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers die hun uitdaging vinden in het adviseren en begeleiden van mensen.

Wens jij je talenten te ontplooien? Kan onze business jou interesseren? Ben je meertalig en wens je dit in te zetten? Lees verder en ontdek onze vacatures!

Cijfermatige administratieve medewerker Halftijds

Intrum NV is de Belgische entiteit binnen Europa’s grootste aanbieder van Credit Management Services (CMS) en financial customer care. Dankzij een totaalpakket van state-of-the art diensten in elk stadium van het credit management proces dragen wij vanuit onze kantoren te Gent zorg voor de cash-flow en de winstgevendheid van onze opdrachtgevers.

Voor onze afdeling die zich specialiseert in het verwerken van de binnenkomende opdrachten zoeken wij een tijdelijke halftijdse medewerker.

Ben jij gepassioneerd door cijfers, Excel en administratie? Zoek jij tijdelijk een halftijdse job waarin je deze competenties kan loslaten? Lees dan zeker verder!

Jouw kerntaken:

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor:

 • Het correct en tijdig inlezen van nieuwe klantencontracten in ons systeem. Hierdoor worden alle interne afdelingen van de nodige informatie omtrent de dossiers voorzien en kunnen de juiste trajecten opgestart worden
 • Het uitvoeren van kwaliteitscontroles en de nodige aanpassingen bij inkomende te behandelen dossiers via onze online tool Intrumweb
 • Instaan voor de correcte invoer van dossiers (claim intakes) die manueel en automatisch aangeleverd worden
 • Updates en reconciliaties van de klantendossiers in Excel en bedrijfseigen software programma’s
 • Als back-up fungeren voor de collega’s binnen het CFI team

Jouw profiel:

 • Je bent een harde werker met een commerciële en positieve ingesteldheid. Een specifiek diploma voor deze functie is niet noodzakelijk. Wel de juiste attitude en een aantoonbare ervaring binnen administratie.
 • Je schittert uit als een administratieve duizendpoot die zeer nauwgezet tewerk gaat, goed is met cijfers en verantwoordelijkheid zoekt en opneemt.
 • Wij verwachten dat Excel (formules, draaitabellen, Vlookup) een van jouw topvaardigheden is, gepaard met gefocust werken in een dynamische omgeving
 • Je beschikt eveneens van een goede kennis van de overige Microsoft office programma’s
 • Iemand die vlot is in het Nederlands en er een goede kennis van het Frans (begrip en schrijven) en Engels op na houdt
 • Je bent een uitblinker in procesmatig werken, analyse en logisch
 • Je bent iemand die zichzelf en anderen continu uitdaagt om bestaande werkmethoden in vraag te stellen en waar mogelijk verbeteringen door te voeren.
 • Je bezit een goede kennis van IT systemen en affiniteit met automatisering. Kennis van de softwareprogramma’s die wij hanteren binnen Intrum wordt aangeleerd aan de nieuwe werknemers
 • Je schrikt niet terug van uitdagende deadlines en kan om met een gezonde dosis druk
 • Je bent een teamplayer met goede communicatieve vaardigheden
 • Je bent op zoek naar een halftijdse functie en staat open voor een tijdelijke Je komt dagelijks naar kantoor in de voormiddag.

Wij bieden jou:

Een toffe en dynamische werkplek in hartje Gent binnen de markleider van zijn segment. We bieden de kans om jouw talenten te ontwikkelen en mee te groeien met ons bedrijf. Een eigen groeitraject is mogelijk in samenspraak met jouw leidinggevende!

Van nature zijn we een Zweedse organisatie waar geslacht noch leeftijd een rol speelt! Bij ons ontvang je de voordelen van een familiale KMO gecombineerd met de structuur van een internationaal bedrijf. Wij werken binnen een vlakke structuur waarbij een pintje met de baas geen issue is.

Uiteraard bieden wij ook een mooi salarispakket aan met naast jouw basisloon ook maaltijdcheques €7/dag, groeps- en hospitalisatieverzerking en 9 ADV dagen bovenop de wettelijke 20.

Kom je graag met het openbaar vervoer? Super, wij zijn dicht gelegen bij het Station Gent-Sint-Pieters en vergoeden jouw traject volledig!

Tot slot vieren wij graag successen en zijn de Intrum feestjes gekend als legendarisch! Tussendoor gaan we ook eens petanquen of praten we bij op een gezellige Kerstdrink.

Interesse?

Solliciteren kan door jouw CV en motivatiebrief op te laden via de vacature pagina op onze website www.intrum.be of te zenden naar h.resourcesBE@Intrum.be 

Ooooopppsss....

Het bedrijf dat u zoekt, werkt niet langer met CVWarehouse.
Maar we hebben een hele hoop vacatures bij andere interessante bedrijven voor u!

Ooooopppsss....

De vacature die je zoekt is niet langer beschikbaar.
Maar we hebben vele andere interessante vacatures voor u!