Kinepolis is een toonaangevende speler in Europa met bioscopen in België, Nederland, Frankrijk, Spanje, Luxemburg, Zwitserland en Polen. 2.100 medewerkers zetten zich elke dag in om miljoenen bioscoopbezoekers een onvergetelijke filmbeleving te bezorgen. Kinepolis streeft ernaar om de beste bioscoopketen te zijn in Europa: de beste marketeer, de beste cinema-operator en de beste cinema-vastgoedbeheerder. Naast de beste zijn, wil Kinepolis Nederland groeien! Per 1 juli 2014 is Kinepolis naar Nederland gekomen door de overname van de Wolff groep. Per 1 november 2015 is ook de Utopolis groep onderdeel van Kinepolis Nederland. Daarnaast opent Kinepolis de komende jaren drie nieuwe bioscopen in Nederland.

Kom jij het sterrenteam van Kinepolis versterken?

Schoonmaakmedewerker Kinepolis Huizen

Kom jij ons sterrenteam versterken als Schoonmaakmedewerker in Huizen?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker bij bioscoop Kinepolis Huizen. Je zorgt zelfstandig dat de zalen, foyer en toiletten piekfijn schoon en in orde zijn. Heb je oog voor detail en is het jouw uitdaging om de bioscoopbezoeker de ultieme filmbeleving te bieden in een schone bioscoop? Reageer dan direct!

Jouw sterktes

  • Oog voor detail
  • Flexibel en collegiaal
  • Je bent je bewust van de uitstraling van de bioscoop en voelt je verantwoordelijk;
  • Woon je in Huizen of omgeving? Dan is dit zeker een pré!

Ons aanbod Een fijne zelfstandige baan waarin je een belangrijke bijdrage levert aan de filmbeleving van onze filmbezoekers, dus onmisbaar voor de bioscoop! Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Je werktijden zijn in overleg van ongeveer 07.30 uur tot 10.30 uur, 2 dagen per week, waarbij je ingezet wordt op een vaste werkdagen (waarvan 1 in het weekend). Uiteraard ben je wel flexibel extra te werken wanneer nodig. Het betreft een parttime functie van minimaal 5 uur per week, in de bioscoop Kinepolis Huizen. Bovendien kan je zo’n 350 films per jaar zien tegen een kleine vergoeding met je personeelspas!

Je bent een belangrijk onderdeel van een financieel zeer gezond bedrijf dat zowel in Nederland, Europa en inmiddels ook in Canada groeit. 3750 medewerkers zetten zich elke dag in om miljoenen bioscoopbezoekers een onvergetelijke filmbeleving te bezorgen!

Geïnteresseerd? Kom ook schitteren in ons Kinepolis sterrenteam en beleef de spannendste job ooit! Schrijf een motivatiebrief en stuur deze samen met je CV op (beiden verplicht) naar Theatermanager Nicoline Kok.

Ooooopppsss....

The company you're looking for no longer works with CVWarehouse.
But we have lots of other exciting companies available for you!

Ooooopppsss....

The job you're looking for is no longer online.
But we have lots of other exciting vacancies available for you!