Op 1 januari 2019 werd Think and Go Benelux geïntegreerd in de Sarawak Group. Na een samenwerking van ruim 5 jaar hebben Think and Go & Sarawak de beslissing genomen om hun bedrijven te verenigen. De Franco-Benelux structuur kan op deze manier zijn kennis & middelen beter inzetten om een globale oplossing te bieden om verder te groeien met zijn klanten & in nieuwe kanalen.
 
Actief op de Benelux-markt sinds 1997 heeft Think and Go – nu Sarawak Brussels – zijn diensten ontwikkeld binnen een gerenommeerd netwerk in de Retail. Het verkoopgericht bedrijfs-DNA, de competente medewerkers en de nodige technologische ondersteuning maken hét verschil in de verkoopresultaten van onze klanten in de retail.

Sarawak Brussels heeft meer dan 130 werknemers actief en dit binnen de verschillende diensten die het bedrijf aanbiedt: Brand Activation, Sales & Merchandising, Outsourcing, Headhunting en Promotionele Logistiek.

De Outsourcing & Headhunting afdeling is actief sinds 2013 en werkt specifiek op de selectie van Sales, Marketing & Administratieve profielen, dit zowel binnen een B2B als B2C omgeving. Jaarlijks vinden 150 mensen een nieuwe professionele uitdaging via onze Headhunting & Outsourcing service.

MISSIE

Het is onze missie om de verkoop- & marketingdoelen van onze klanten te behalen door middel van het inzetten van strategische of tactische medewerkers die een onmiddellijke impact hebben op het resultaat.

We wensen de talenten van onze medewerkers optimaal te benutten en maximaal verder ontwikkelen. We willen een bron van inspiratie zijn voor ieder van hen om samen hun persoonlijke & professionele doelen te behalen.

WAARDEN

Respect – Ethisch – Creatief – Loyaal – Nauwkeurig – Veeleisend – Teamwork

 

Sales Associate - Chanel Boutique Brussels

Voor onze klant CHANEL (www.chanel.com), zijn wij op zoek naar een ervaren Sales Advisor voor de Chanel Boutique in Brussel.

Als Sales Adivisor voor CHANEL heb je een sterke passie voor Mode en luxe producten. Je bent klantgericht zodat je de kwalitatieve service die bij het merk CHANEL past kan overdragen. Natuurlijk volg je de mode business nationaal en internationaal van dicht bij en zorgt door je passend advies dat de klanten tevreden buiten stappen.

In deze functie versterk je het team van de Boutique CHANEL in Brussel. Interesse… lees dan zeker verder:

Je belangrijkste taken zijn:

 • Je adviseert, begeleidt de lokale en internationale klanten op de productlijnen “Prêt à porter” en Accessoires;
 • Je zorgt voor een persoonlijke service van zeer hoge kwaliteit;
 • Je ontvangt de klanten op een aangename, persoonlijk doch discrete manier en helpt hen verder met een snel en relevant antwoord op de verschillende mogelijk vragen en verzoeken;
 • Je werkt nauw samen met, en volgt de richtlijnen van de Visual Merchandiser en bent verantwoordelijk voor een hoogstaande en representatieve weergaven van de winkel.

 

Profiel:

 • Je hebt een passie voor Mode en 2 tot 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie (in het luxe segment);
 • Je kent de productlijnen “Prêt à porter” en accessoires van CHANEL;
 • Je bent communicatief en je hebt ervaring met cliënteel in het Luxe segment;
 • Je bent commercieel, representatief en beschikt over organisatorische vaardigheden;
 • Je spreekt vloeiend Frans, Nederlands en Engels;

 

Wat hebben wij je te bieden?

 • Een leuke job waar je door jouw sales skills een verschil kan maken in een premium brand als CHANEL;
 • Een bedrijf die een uitgesproken positie op de markt verworven heeft, dankzij innovatie, kwaliteit en entrepreneur spirit;
 • Een verantwoordelijke baan bij een succesvol internationaal maar toch privé-gerund bedrijf;
 • Een aantrekkelijk salaris aangevuld met enkele extra legale voordelen.
 • Een voltijds contract met werkuren van dinsdag tot en met zaterdag.

 

Interesse?

Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie, voorzien van een op de functie gericht CV + motivatiebrief

Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen. Mochten wij een match zien, dan leren we je graag beter kennen.

Ooooopppsss....

Het bedrijf dat u zoekt, werkt niet langer met CVWarehouse.
Maar we hebben een hele hoop vacatures bij andere interessante bedrijven voor u!

Ooooopppsss....

De vacature die je zoekt is niet langer beschikbaar.
Maar we hebben vele andere interessante vacatures voor u!