EasyLife

Easylife is een jong en dynamisch bedrijf opgestart in 2009 in Antwerpen. Door onze sterke service naar klanten en werknemers, zijn we er in geslaagd sterk te groeien van 1 kantoor naar 24 kantoren, 2000 vaste huishoudhulpen & strijkster en 70 bedienden. Ons verhaal begint nog maar net! We hebben nog 1001 ideeën en plannen. Om onze groei te kunnen realiseren zijn we op zoek naar gedreven, resultaatsgerichte en enthousiaste superhelden. We werken hard, heel hard maar daartegenover staat veel plezier, een fantastisch team en een openheid tot creativiteit.

Huishoudhulp regio Sint-Martens-Latem

Pascale en Shenay zoeken nieuwe poetshelden voor het huishouden!

Onze kantoorverantwoordelijke Pascale is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshulpen voor onze klanten in de ruime regio St. Martens Latem.

Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij klanten van Easylife zeker iets voor jou!

Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft!

 • Een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan jouw wensen aan!
 • Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract!
 • We geven je opleidingen in ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren.
 • Als je graag poetsheld bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je gemakkelijk naartoe kan vliegen.
 • We voorzien je van een welverdiend heldenloon.
 • Daarnaast verdient een held uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden.
 • Held zijn doe je niet elke dag! Iedereen verdient eens verlof, daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kopen.
 • Een eindejaarspremie om met je collega-helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan.
 • Verplaatsingsvergoeding om jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken.
 • Supersympathieke collega's zoals Anne
 • Een magische heldenpas waarbij je bijna al je aankopen omtovert tot een lagere prijs! (Merits&Benefitspas)

Ooooopppsss....

The company you're looking for no longer works with CVWarehouse.
But we have lots of other exciting companies available for you!

Ooooopppsss....

The job you're looking for is no longer online.
But we have lots of other exciting vacancies available for you!