Kuwait Petroleum Corporation, het moederbedrijf van Q8, is een van de grootste petroleumverwerkende bedrijven ter wereld. De roots van het bedrijf liggen uiteraard in Koeweit, dat zich situeert in een regio met 75% van de oliereserves.

In de Benelux is Kuwait Petroleum Corporation op diverse domeinen actief: onderzoek, raffinage, blending, marketing, verkoop en logistiek rond de aardolieproducten. Sinds 1986 worden de producten onder de merknaam Q8 verkocht aan automobilisten, transportbedrijven, visserij, luchtvaart en industrie.

De waarden van Q8 weerspiegelen onze diepgewortelde overtuiging dat ons bedrijf op een zeer professionele en ethische manier moet worden geleid, zodat onze aandeelhouders, klanten, medewerkers, partners en leveranciers vertrouwen hebben in en trots zijn op hun relatie met Q8.

Onze klanten
• We streven ernaar om beter en sneller dan onze concurrenten de behoeften van de klanten te begrijpen, er op te anticiperen en er aan te voldoen.
• We zullen producten en diensten ontwikkelen en leveren die de behoeften van onze klanten weerspiegelen in al onze markten.
• We streven er voortdurend naar om Q8 te onderscheiden door de superioriteit en vernieuwing van onze producten en diensten.


Veiligheid en gezondheid
• We zullen het goede voorbeeld geven door de grootste zorg te besteden aan veiligheid, gezondheid en milieu en door te streven naar voortdurende verbeteringen in die domeinen.

• We zullen een veilige werkomgeving bieden en onze medewerkers actief aansporen om de strengste veiligheids- en gezondheidsnormen toe te passen.

Safety Security Health and Environmental Policy ENG
Safety Security Health and Environmental Policy NL

HSSE RC policy KPNWE addendum ENG
HSSE RC policy KPNWE addendum NL

 Milieu
• We erkennen ten volle onze verantwoordelijkheid voor het milieu en zullen voldoen aan alle relevante milieuwetgeving.
• We zullen voortdurend initiatieven zoeken en nemen die bijdragen aan een duurzame toekomst.

Gemeenschap
• We beseffen dat Q8 een belangrijke rol speelt in de gemeenschappen waarin we actief zijn. We zullen actief stappen ondernemen om positieve relaties op te bouwen met die gemeenschappen.


Ethiek
• We zullen op een integere manier handelen en voldoen aan de wetten van de landen waar we actief zijn.
• We zullen de belangen van onze aandeelhouders beschermen en onze klanten, partners en medewerkers behandelen met de hoogste integriteit.

Kuwait Petroleum - Q8 Service Stations

Ooooopppsss....

The company you're looking for no longer works with CVWarehouse.
But we have lots of other exciting companies available for you!

Ooooopppsss....

The job you're looking for is no longer online.
But we have lots of other exciting vacancies available for you!