Technopolis

Wat is Technopolis?  

Technopolis is een plek waar curieuzeneuzemosterdpotten van 4 tot 104 van alles over wetenschap en technologie komen ontdekken. Technopolis is géén museum, maar een doe-centrum! Je steekt er de handen uit de mouwen tijdens allerlei workshops, geeft je ogen de kost tijdens te gekke demo's en shows en je gaat er aan de slag met talloze interactieve opstellingen.

Daarnaast organiseert Technopolis jaarlijks meer dan 300 evenementen voor bedrijven. Dankzij de unieke setting die vertrouwen in wetenschap en technologie voor een betere toekomst uitstraalt, heeft elk evenement in Technopolis (groot of klein) nét dat tikkeltje extra uitstraling.

Wat is onze missie?  

Iederéén fascineren voor wetenschap en technologie. En zeker van wie je het minst verwacht! Om zoveel mogelijk mensen te bereiken, bieden we niet alleen in Technopolis, maar ook ver buiten Technopolis en online spectaculaire experimenten aan.

Wat is de drijvende kracht achter Technopolis?  

In de jaren ’80 en ’90, toen er nog geen sprake was van Technopolis, maakten we Vlamingen warm voor wetenschap en technologie als Flanders Technology International oftewel F.T.I vzw. F.T.I vzw is nu nog steeds de motor achter Technopolis.

Technopolis

Offers in other languages

Ooooopppsss....

The company you're looking for no longer works with CVWarehouse.
But we have lots of other exciting companies available for you!

Ooooopppsss....

The job you're looking for is no longer online.
But we have lots of other exciting vacancies available for you!