Xerius/MyFamily is een dienstengroep voor zelfstandigen en ondernemingen, en voor families die recht hebben op kinderbijslag. Wij willen een partner zijn voor onze klanten. Dat doen we door hen zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, maar ook door hen te adviseren op elk terrein van ondernemerschap, sociale zekerheid en kinderbijslag. Daarbij houden wij altijd vast aan vier heilige principes:

  • Betrokkenheid: wij luisteren naar onze klanten, denken pro-actief met hen mee, en begeleiden hen waar nodig. En dat doen we met veel enthousiasme en passie. Wij stellen onze klant altijd centraal.
  • Betrouwbaarheid: wij doen wat wij zeggen en zeggen wat wij doen. Wij helpen onze klanten zoals we zelf geholpen willen worden. Wij nemen de administratie van hen over zodat zij zich zonder zorgen op hun passie kunnen richten. De sociale zekerheid van onze klanten is namelijk ónze zorg.
  • Duidelijkheid: wij leggen alles uit in heldere taal, een taal die de klanten begrijpen. Met minder zijn wij niet tevreden.
  • Deskundigheid: wij zijn experts in ons domein. Wij gaan onvoorwaardelijk voor deskundig en accuraat advies, afgestemd op de persoonlijke situatie van onze klanten.

Ooooopppsss....

The company you're looking for no longer works with CVWarehouse.
But we have lots of other exciting companies available for you!

Ooooopppsss....

The job you're looking for is no longer online.
But we have lots of other exciting vacancies available for you!