GC Europe

Ben jij klaar voor je volgende carrièrestap? Word deel van ons GC team!

Word teamlid van één van de belangrijkste leveranciers van tandheelkundige producten ter wereld. Met meer dan 2.700 medewerkers over de hele wereld, en met 4 productieafdelingen in Japan, de VS, China en Europa, bieden wij jou graag de kans je carrière te ontwikkelen binnen onze Europese afdeling. GC Europe is aanwezig in alle EMEA-landen, en ons hoofdkantoor vind je in België.

Waarom zoeken wij jou?
Wij zijn voortdurend op zoek naar getalenteerde professionals die ons sterk groeiend bedrijf graag willen versterken op verschillende gebieden. We zetten ons in gepassioneerde en gemotiveerde personen te vinden om ons team te verrijken. Daarom trekken wij graag nieuwe ideeën aan, en belonen wij deze ook. Zo versterken we onze mogelijkheden.

Waarom werken voor GC?
Bij GC Europe werk je in een dynamisch internationale en multiculturele omgeving, waar een samenhorigheidsgevoel en sterke focus op de klanten centraal staat in onze business mindset. Als werknemer bij GC zal je diverse mogelijkheden hebben om je persoonlijke en profiessionele skills te ontwikkelen, terwijl je een belangrijke impact hebt op de maatschappij: een relevante contributie aan tandheelkundige gezondheid en levenskwaliteit. Word een Medewerker om een glimlach naar de wereld te brengen!

Vragen over onze vacatures?
Contacteer onze GC Europe recruiters op +32 16 74 13 18

GC Europe

Vacatures in andere talen...

Ooooopppsss....

Het bedrijf dat u zoekt, werkt niet langer met CVWarehouse.
Maar we hebben een hele hoop vacatures bij andere interessante bedrijven voor u!

Ooooopppsss....

De vacature die je zoekt is niet langer beschikbaar.
Maar we hebben vele andere interessante vacatures voor u!