Uw partner in de gezondheidszorg

Sinds 1992 is het medisch laboratorium LKO-LMC gehuisvest in de KMO-zone Poort Sint-Truiden.

Onder leiding van een team van klinisch biologen voert het labo analyses uit binnen alle disciplines van de klinische biologie, dit op verzoek van huisartsen, specialisten, ziekenhuizen en dierenartsen.

Dankzij de groei werd de organisatie steeds verder geprofessionaliseerd en de dienstverlening naar de arts geoptimaliseerd.

Door zich actief en open op te stellen, streeft LKO-LMC naar een blijvende en dynamische positie in de eerstelijns gezondheidszorg.

Visie

Service en betrouwbare medische analysen
Kwaliteit, innovatie en diagnose zijn van bij de start de kernwaarden van het bedrijf.
We gaan verder dan het afleveren van goede resultaten alleen. Voor elke analyse kan u beroep doen op een professioneel advies voor interpretatie en diagnose.

Ons laboratorium staat borg voor een betrouwbare en snelle analyse en het leveren van innovatieve oplossingen. Voor u en voor uw patiënt. Zo creëren we toegevoegde waarde.
Een duurzame en ethische bedrijfsvoering, daar tekenen we voor bij LKO-LMC.

Missie

Top experts en innovatieve technologie
De wetenschappelijke en technologische kennis van onze medewerkers wordt voortdurend bijgeschoold, zodat we u de beste service kunnen garanderen. We blijven voortdurend investeren in hoog technologische analysetechnieken.

De online consultatie van resultaten en interpretatie is standaard voorzien voor alle samenwerkende artsen.
LKO-LMC blijft zich actief inzetten in de verdere uitbouw van het eHealth systeem, Vitalink, de zorgtrajecten … met respect voor de privacy en de vrije keuze van de patiënt en voor de diagnostische en therapeutische vrijheid van de arts. Rekening houdend met de maatschappelijke en financiële verantwoordelijkheid die het laboratorium draagt in de organisatie van de gezondheidszorg.

 

LKO-LMC Medische analysen

Offers in other languages

Ooooopppsss....

The company you're looking for no longer works with CVWarehouse.
But we have lots of other exciting companies available for you!

Ooooopppsss....

The job you're looking for is no longer online.
But we have lots of other exciting vacancies available for you!