Uw partner in de gezondheidszorg

Met bijna 40 jaar ervaring in de klinische geneeskunde behoort het Medisch Labo Medina tot de top van België. Toch blijft het een echt Belgisch familiebedrijf in hart en nieren. Dat merk je aan de bedrijfscultuur.

Visie

Duurzame service en betrouwbare medische analyses

Kwaliteit, innovatie en diagnose vormen sinds de start de kernwaarden van het bedrijf. We gaan verder dan het afleveren van betrouwbare en snelle resultaten. Voor elke analyse staan wij klaar met professioneel advies voor interpretaties en diagnoses.Zo creëren we toegevoegde waarde.

Bij Medisch Labo Medina tekenen we steevast voor een duurzame en ethische bedrijfsvoering.

Missie

Top experts en innovatieve technologie

De wetenschappelijke en technologische kennis van onze medewerkers wordt vaak bijgeschoold. Daardoor rekent u op de beste service.

Voortdurend streven we naar innovatieve oplossingen. Voor u en uw patiënt. Talloze investeringen in hoogtechnologische analysetechnieken zijn daar het bewijs van. Standaard voorzien we voor alle samenwerkende artsen de online consultatie van resultaten en hun interpretatie.

Het Medisch Labo Medina blijft zich actief inzetten in de verdere uitbouw van onder meer het eHealth systeem, Vitalink en de zorgtrajecten. Met respect voor de privacy en de vrije keuze van de patiënt. En voor de diagnostische en financiële verantwoordelijkheid die het laboratorium draagt in de gezondheidszorgorganisatie.

Ooooopppsss....

Het bedrijf dat u zoekt, werkt niet langer met CVWarehouse.
Maar we hebben een hele hoop vacatures bij andere interessante bedrijven voor u!

Ooooopppsss....

De vacature die je zoekt is niet langer beschikbaar.
Maar we hebben vele andere interessante vacatures voor u!