Televic Audiovisual

Televic Audiovisual, onderdeel van VINCI Energies, biedt volledig geïntegreerde audiovisuele oplossingen voor conferentiezalen, boardrooms en parlementen. Televic Audiovisual adviseert in wat geschikt is én wat niet geschikt is voor vergaderruimtes. Naast advies voor eenvoudige en complexe oplossingen, leveren we ook producten van topkwaliteit en een superprofessionele service en ondersteuning.

 

Over VINCI Energies:

In een wereld die constant in beweging is, focust VINCI Energies zich op netwerken, prestaties, energie-efficiëntie en data om sneller nieuwe technologieën te kunnen uitrollen, waarbij we ons voornamelijk richten op digitale transformatie en energietransitie. Met hun sterke lokale roots en wendbare organisatiestructuur geven de business units van VINCI Energies een boost aan de betrouwbaarheid, veiligheid en efficiëntie van energie-, transport-, en communicatie-infrastructuur, industrie en gebouwen.

 

€10 miljard omzet // 65.400 medewerkers // 1.600 business units // 51 landen

In België stelt VINCI Energies ongeveer 2160 mensen tewerk en realiseerde een omzet van ruim 415 miljoen euro in 2016. VINCI Energies opereert in België onder negen merken, meer bepaald Actemium, Axians, Cegelec, Hooyberghs HVAC, Omexom, AEG TranzCom, G+H Montage, Televic Audiovisual en VINCI Facilities.

Televic Audiovisual

Spontane sollicitaties

Ooooopppsss....

Het bedrijf dat u zoekt, werkt niet langer met CVWarehouse.
Maar we hebben een hele hoop vacatures bij andere interessante bedrijven voor u!

Ooooopppsss....

De vacature die je zoekt is niet langer beschikbaar.
Maar we hebben vele andere interessante vacatures voor u!