Destiny

Destiny is een pure B2B-telecomprovider

Toen Samuel de Wever in 2001 samen met zijn broer Daan zijn eerste ICT bedrijf startte was hij nog maar 16.

In 2008 richtten de broers samen Destiny op vanuit het geloof dat telecom voor bedrijven anders kon en moest. Sindsdien groeit Destiny gemiddeld met 25% per jaar en wordt het bedrijf stilaan beschouwd als dé challenger van Proximus.

Het gaat goed. De organisatie werd uitgebouwd met ervaren mensen. We hebben een eigen Destiny-netwerk, één van de meest betrouwbare in Europa. We hebben de infrastructuur, de knowhow om groot te worden en de ambitie om stevig te groeien. We zijn nu al vanuit België actief in 8 landen maar willen de komende jaren ook kantoren openen in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Mooie vooruitzichten dus. En al die tijd bleven we trouw aan de aanpak van bij de start.

Waar geloven we in? Rightsizing.

Toen we in 2008 naar de markt keken, zagen we dat die niet echt klantgericht was. De meeste van onze concurrenten bieden nu nog altijd standaardpakketten aan met zaken die bedrijven niet nodig hebben of nooit zullen gebruiken. Maar ze betalen hier wel voor.

Wij werken anders. Wij komen langs en bekijken samen met de klant hoe hij werkt en hoe we de werking van de organisatie kunnen verbeteren met onze oplossingen. Voor Destiny is luisteren naar de klant essentieel. Zo kunnen wij precies
aanbieden wat een bedrijf nodig heeft. Voor nu en voor in de toekomst. Dat noemen we “rightsizing”.

Spectaculair? Wij denken van niet, maar klanten waarderen een partner die meedenkt en ervoor gaat. Voor ons is het gewoon telecom… as it should be.

 

Facts and figures

  • 55 mensen
  • 1500 klanten (zowel kleine als grote bedrijven waaronder Katoen Natie, McDonalds, Standaard Boekhandel, Actief Interim, Ecover en Port of Antwerp)
  • 12,5 mio euro omzet
  • Snelst groeiende telecomspeler in Deloitte Fast50 in 2013-14-15
  • Beloftevolle Onderneming van het Jaar 2015
  • Young Managers van het Jaar 2015

 

Er zijn geen vacatures gevonden voor dit bedrijf. Gelieve later opnieuw te kijken.

Ooooopppsss....

Het bedrijf dat u zoekt, werkt niet langer met CVWarehouse.
Maar we hebben een hele hoop vacatures bij andere interessante bedrijven voor u!

Ooooopppsss....

De vacature die je zoekt is niet langer beschikbaar.
Maar we hebben vele andere interessante vacatures voor u!